Телевизия Канал 3 обявява специален рекламен пакет за туристическия бизнес

Телевизия Канал 3 обявява специален рекламен пакет за туристическия бизнес

С наближаване на лятото и стартирането на летния туристически сезон Национална телевизия „Канал 3“ подема инициатива за подпомагане на българския туризъм.

Нашата цел е популяризиране на повече български туристически обекти и ваканционни дестинации в страната.

Именно с този мотив Национална телевизия „Канал 3“обявява специална промоционална рекламна тарифа за туристическия бранш, която да даде възможност и на по-малки туристически обекти и семейни бизнеси да стигнат до широк кръг потребители.

Тя е насочена към туристически дестинации, хотели, туроператори, заведения, туристически услуги и обекти, за да могат нашите зрители да се запознаят с красивите кътчета на България, както и да получат достъп до атрактивни промоции и оферти за предстоящите си ваканционни пътувания.

Цялата информация за условията и тарифите може да намерите на следният линк:

https://kanal3.org/реклама/


Телевизия „Канал 3“ работи ежедневно за създаване на информирано и активно гражданско общество, развива медийна среда и редакционна независимост и поема ангажимент и гаранции по отношение на  защита и насърчаване на свободата на словото и достъпа до информация; създаване на качествена журналистика; многообразие от новинарски източници, предлагащи на обществото надеждна и обективна информация.

Телевизия „Канал 3“ е независима медия с лиценз от СЕМ, изцяло частно българско търговско дружество с ефективно управление и осигурена професионална независимост.

Тя се разпространява безплатно в над 170 кабелни и сателитни оператори в цялата страна, включилно в А1, Yettel, NeoSat, както и онлайн в нашият сайт или на следния линк:

https://live.kanal3.org/

Канал 3

Други новини

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е кауза пердута(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е…

След приключилия кръг от преговори на ГЕРБ-СДС с другите парламентарно представени партии, лидера на водещата политическа сила Бойко Борисов, на кратък…
Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има експертен кабинет(ВИДЕО)

Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има…

Преговорните екипи на ГЕРБ и „Има такъв народ“ днес проведоха консултации в сградата на Народното събрание. Едночасовата среща започна в 13…
И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

“Възраждане” застава категорично като опозиция в 50-ото Народно събрание. Това стана ясно днес на брифинг в централата на партията. Според заместник-председателят…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *