Кучето не пуска кокала

Кучето не пуска кокала

Бойко Борисов иска нови избори за кмет на София

 

След поредица от провалени опити за избор на председател на Столичния общински съвет, утре се задава поредния. Това стана ясно днес от изказване на председателят на ГЕРБ Бойко Борисов:

“Месеци наред София е в хаос. Борят се всъщност кой да е истинският кмет – Борис Бонев или Васил Терзиев. Истински се надявах да се направят някакви комисии, защото ако това е вярно това, което излезе от експертизите – Терзиев не е кмет. Те са купили и манипулирали изборите. Разбира се, че искам нови избори. Защо да няма нови избори?”.

Случайно или не, Борисов се включи в хора Ваня Григорова и заговори за манипулация на машинния вот. И двамата тенденциозно насаждат съмнения за злоупотреби, акцентирайки върху липсващи флашки. А всъщност, след направените промени промени в Изборния кодекс от ГЕРБ, БСП и ДПС, резултат от изборите се определя спрямо данните от броенето на разпечатаните разписки. Въпросните флашки нямат никакво значение.

Това е поредния ход, който цели да обезвери и отблъсне избирателите, омаскарявайки изборния процес и да се печели ценно време, докато проблемите на София се трупат и кражбите продължават.

Канал 3

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *