• 04.04.2024
  • Няма коментари
  • 11

Борисов плаши пенсионерите: Може да останем без пари за пенсии

Ако Пеевски и Петков направят правителство, ние ще бъдем нелоша опозиция Днес по време на дежурния си брифинг Бойко Борисов…

 Борисов плаши пенсионерите: Може да останем без пари за пенсии

Ако Пеевски и Петков направят правителство, ние ще бъдем нелоша опозиция

Днес по време на дежурния си брифинг Бойко Борисов коментира актуалните събития.

По темата свързана с вчерашната акция на Агенция”Митници”  Борисов се направи на “ударен”. Оказа се, че той нищо не знае нито за митниците, нито за ДАНС и КПКОНПИ, а още по малко за подадената оставка на главния секретар на МВР. Ще кажеш, че Борисов не е лидер на една от управляващите партии и няма достъп до никаква информация.

За по удобно, лидера на ГЕРБ отново направи хронология на събитията, довели до провала на преговорите за ротация на кабинета и още веднъж натърти: “че заради един министър (бел.ред. – Борисов  визира министъра на МВР) отиваме на избори”. И за пореден път пропусна да отбележи, че именно той не е готов да подпише споразумението за реформи в службите, регулаторите и съдебната система, с фиксирани дати за извършването им.

В отговор на вчерашното изказване на Пеевски, че след изборите може да управляват заедно с Петков без ГЕРБ, Борисов коментира:

”Ако Петков и Пеевски направят правителство, ние ще бъдем нелоша опозиция.”

И накрая на брифинга Борисов хвърли “бомбата”, че видиш ли, финансовата ситуация на страната е толкова зле и “може да останем без пари за пенсии”, заплаши той.

А на въпрос на журналист за обещаните добавки за пенсионерите, Борисов спомена доклада на МВФ, според който трябва да сваляме дефицита и да правим сметка на публичните финанси. Но това не попречи на партията, ръководена от него, да отвори предизборния “търг” за привличане на потенциални гласоподаватели.

За повече подробности гледайте видеото.

Канал 3

 

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *