• 11.07.2024
  • Няма коментари
  • 3

ПП-ДБ в подкрепа на гражданите от Доспат(ВИДЕО)

Днес парламентарният ден започна с протест около сградата на законодателния орган. Жители на Доспат и техни съмишленици от сформирането гражданско…

 ПП-ДБ в подкрепа на гражданите от Доспат(ВИДЕО)

Днес парламентарният ден започна с протест около сградата на законодателния орган.

Жители на Доспат и техни съмишленици от сформирането гражданско движение в тяхна подкрепа „Доспат не сте сами“ излязоха на протест.

Недоволството на хората започна заради премахване на незаконни постройки от страна на община Доспат в различни населени места.

Според участниците в протеста това е наказателна акция спрямо тях от страна на кмета на ГЕРБ Елин Радев, тъй като през последните няколко избора, те са били симпатизанти или застъпници на други политически сили или са били конкуренти на кмета.

По същото време в пленарна зала от коалиция ПП-ДБ направиха декларация в подкрепа на протестиращите.

Ситуацията в Доспат е еманация на модела ГЕРБ, в който местните власти упражняват контрол чрез натиск, заплахи и репресии”, заяви Венеция Нецова-Ангова, която прочете декларацията от парламентарната трибуна.

Тя добави, че от ПП-ДБ заявяват своята пълна подкрепа към българите, които спазват законите на страната и се борят за своите права.

Докато депутата на ПП-ДБ представяше декларацията пред колегите си народни представители, Костадинов Костадинов подигравателно се смееше.

Кое ли му беше толкова смешно на “патриота” от “Възраждане” ?!

В момент, в който отвън жител на Доспат споделяше, че местните хора са притискани и заплашвани от “несменяемия”, вече трети мандат, кмет на Доспат.

Цялата декларация на ПП-ДБ може да гледате във видеото.

Канал 3

 

 

Други новини

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Дойде време разделно. След върволица от избори в последните година, както изглежда животът на 50-то Народно събрание ще бъде кратък и…
Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *