• 09.04.2024
  • Няма коментари
  • 16

Пеевски обвини елита на ПП-ДБ в кражби и съдружие с контрабандисти

“Вие виждате кои са , от ПП-ДБ има много хора, за другите е рано да съдим, нека им дадем време…

 Пеевски обвини елита на ПП-ДБ в кражби и съдружие с контрабандисти

“Вие виждате кои са , от ПП-ДБ има много хора, за другите е рано да съдим, нека им дадем време да докажат“, така коментира днес пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на ДПС новият служебен кабинет. Неговото мнение съвпада с това на Мария Габриел, която вчера пред журналисти изрази много подобна оценка.

По отношение на скандалите от последните дни, свързани с агенция “Митници” и разпространените снимки по медиите, Пеевски демонстрира “къса памет” и каза, че “такова нещо никога не се е случвало в държавата”. Позовавайки се на снимките, които удобно бяха разпространявани в медии и социалните мрежи, той побърза да обвини “ целият елит”на ПП-ДБ в съдружие с контрабандисти и подчерта, че “българските граждани трябва да знаят, кой политически елит открадна техните пари” и намекна, че заради случващото се в МВР не би оставил на поста главния секретар на ведомството Живко Коцев.

Пеевски демонстрира възмущение от ситуацията и призова журналистите “ такова нещо да не бъде скрито”, като настоя “да се стигне до края и вие журналистите да казвате истината”.

Канал 3

 

 

 

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *