Пеевски – кукловод или балансьор

Пеевски – кукловод или балансьор

Прави впечатление, че през последните месеци Делян Пеевски се превърна в един “деен и съвестен” депутат, който всекидневно изразява своята активна позиция пред журналисти в кулоарите на парламента.

Така и днес той очерта стъпките за промени в Конституцията, предложени и изготвени с участието на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.
“Реалното първо четене ще бъде на 6 декември в пленарната зала, след това на 13 декември ще има заседание на Комисията по конституционните въпроси, на 14 декември ще се гласува на второ четене, а на 15 декември – на трето четене”, прогнозира Пеевски. Той подчерта, че след проведени разговори с всички парламентарно представени партии за момента няма възможност да се събере мнозинство от 180 народни представители, които да подкрепят предложените промени, поради което ще се наложи и трето гласуване : “Това ще се случи на 15 декември. Никой няма да си позволи да спре евроатлантическия път на България”.

Депутатът от ДПС  смята, че неговата партия може да бъде в ролята на балансьор “за всичко важно за държавата и за нейния атлантически път”, но не и в отношенията за местните избори между ГЕРБ и ПП-ДБ.

Канал 3

Други новини

Нова порция записи на лидерите на ПП

Нова порция записи на лидерите на ПП

Днес сайта “Афера” пусна нов “епизод” от повсеместната “кална” кампанията срещу ПП-ДБ, която заприлича на слабо изигран нискобюджетен сериал. Както изглежда,…
Костадин Костадинов: Полицаите буквално са абдикирали от борбата за купуване на гласове

Костадин Костадинов: Полицаите буквално са абдикирали от борбата за…

На пресконференция на ПП “Възраждане” лидера на партията Костадинов Костадинов обширно коментира ниската избирателна активност, купуването на гласове, манипулирания и корпоративния…
БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ НА ПП

БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ…

ГЕРБ-СДС представи управленска си програма днес в София. Събитието се проведе В зала на ул. „Оборище 5“ В София и бе…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *