• 04.07.2024
  • Няма коментари
  • 14

Николай Марков за “Величие”: А ми то няма такава партия(ВИДЕО)

Днес лидера на партия “Величие” Николай Марков коментира изявлението, което направи преди два дни другият лидер на формацията Ивелин Михайлов.…

 Николай Марков за “Величие”: А ми то няма такава партия(ВИДЕО)

Днес лидера на партия “Величие” Николай Марков коментира изявлението, което направи преди два дни другият лидер на формацията Ивелин Михайлов.

Марков не беше много ясен в обясненията си. Подхвърли информация за “депутати, обвързани в различни финансови схеми, които не могат да взимат самостоятелни решения”.

На уточняващият въпрос, кои са те, той само каза “вие ще ги разберете”, без да даде конкретни имена.

Относно разрива в отношенията между двамата лидери на партията Николай Марков поясни, че Ивелин Михайлов е “човек със семпъл ум и посткомунистически възгледите”, които самият подполковник не “изповядвал”.

По отношение на обвиненията, които Михайлов отправи към част от депутатите от партията относно обещания за министерски постове, Марков твърди, че “има записи, които предхождат тези неща, в които той(бел.ред.- Ивелин Михайлов) говори за министерски постове, които са предлагани и т. н.”.

Марков, малко в стил Пеевски, уточни “аз съм председател на парламентарната група” и снижи  идеологическият лидер на “Величие” до редови член. Отивайки и по далеч, Николай Марков попита: “в качеството на какво той присъства в медиите”.

Подполковника се отнесе с насмешка и неуважение към “идеолога Михайлов” и към партията, на която самият той твърди, че е председател.

А ми то няма такава партия. То няма структури”, подхвърли Марков.

Как ли изглежда това на всички техни последователи, които ги подкрепиха на изборите.

Николай Марков допълни, че ще поиска открито заседание на парламентарната група на “Величие”, за да може обществеността да се запознае с неясните обстоятелствата, които доведоха до тоталният разрив във формацията.

Марков смята, че заплаха за живота на Михайлов няма и уточни, че Ивелин Михайлов играе ролята на “жертва”.

Какво още каза лидера на “Величие” може да гледате във видеото.

Канал 3

Други новини

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Дойде време разделно. След върволица от избори в последните година, както изглежда животът на 50-то Народно събрание ще бъде кратък и…
Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *