Костадинов: Пеевски е бизнесмен, който работи като уличен рекетьор

Костадинов: Пеевски е бизнесмен, който работи като уличен рекетьор

Днес в студиото на “Денят започва” по БНТ, лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов направи оценка на последните събития от политическия дневен ред на страната.

Предложеното от Главчев служебно правителство, Костадинов оцени като “още от същото” и допълни, че вижда един кабинет “с добро разпределение на позициите между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС”.

В типично негов стил Костадин Костадинов многословно нападна своите политически опоненти, като акцентира върху реакцията на ПП-ДБ по отношение на кандидатите за служебни министри, които вчера Димитър Главчев представи на  президента Радев. Той сподели, че е останал изключително изненадан от “ лицемерната реакция на ПП-ДБ”, които преждевременно напуснаха консултациите при президента,недоволни от състава на предложения кабинет.

”Те са много интересни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата”, допълни лидера на “Възраждане”.

Костадинов не пощади и премиера в оставка акад. Денков:

“Видяхме как Денков нарече Пеевски „най-голямото зло“, с когото управляваше изключително добре в продължение на 9 месеца най-голямото зло. Само, че много хора забравиха всъщност, че Денков в първите няколко дни от мандата си стоеше на първия ред до най-голямото зло”, коментира Костадинов и допълни, че ако Николай Денков се върне като депутат в Народното събрание “ще седне отново до най-голямото зло, с което много приятелски си гукат постоянно. Това е тотално лицемерие”, завърши той.

Костадинов отиде по-далеч и определи ПП-ДБ като “една притурка на ДПС. А Пеевски охарактеризира по следния начин:

”Пеевски също е простоват и директен в изказа си. В крайна сметка той не е политик. Той е бизнесмен, който работи изключително брутално, като уличен рекетьор”.

На въпрос на водещия Георги Любенов дали Петър Волгин ще бъде включен в листата на партия “Възраждане”, Костадинов поясни, че е говорил с него преди два дни и тъй като предложението е било неочаквано за радиоводещия от БНР, той има нужда от време за да вземе решение.

“Очакваме от него да ни каже, може би в рамките на седмицата или до края на следващата”, уточни Костадинов.

Наближават избори и предизборната надпревара за вота започна. Всяка възможност е добре дошла и Костадин Костадинов не я пропусна, употребявайки ефира на БНТ за предизборни послания. Но вместо да представи своите идеи и предложения за управление на държавата, той предпочете да дамгоса своите политически съперници.

Канал 3

 

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *