Ицо Хазарта: На Влади Горанов американското правителство му казва ти си корумпиран

Ицо Хазарта: На Влади Горанов американското правителство му казва ти си корумпиран

В запомнящо се участие в предаването “Лице в лице” по bTV депутата от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, свободно коментира динамичните събития от последните дни.

Началото на разговора беше свързано с първият гост на Цветанка Ризова, който днес беше министъра на транспорта Георги Гвоздейков.
Ицо Хазарта сподели, че Гвоздейков му е близък приятел и допълни, че изключително много съжалява за решението му да напусна партията, за да остане на поста министър на транспорта в новия служебен кабинет. Петров е провел дълъг разговор с приятеля си и е запознат с мотивите му, но въпреки това смята че този избор е неправилен. Гвоздейков сподели преди това, че остава на поста министър, за да може да продължи работата си по започнати големи проекти. Христо Петров смята, че след смяната на властта днес, това няма да е възможно:

“Най-вероятното, което ще стане, тоест е ставало и с други политици, пак казвам, че много се надявам да не съм прав, но вече съм го виждал повече от две години, най-вероятното, което ще стане е, че след месец, месец и нещо, едни хора ще отидат при него и ще му кажат, че сега към тези договори трябва да се направя едни анекси. И едни пари да отидат, където ти кажем, защото ако не го направим, тези проекти ще пропаднат”, обясни депутата от ПП-ДБ на смаяната водеща и допълни, че “по този начин хем вече няма да е в „Продължаваме промяната“, хем вече няма и да е свършил работата, и ще го поставят в положение да трябва да загуби всичко или да си затвори очите. Аз държа на този човек, много ми е мъчно, че стана така и ще се радвам, ако постигне този успех”.

На коментар на Цветанка Ризова, че сме странна държава, по повод случващото се в митниците и разкритията за контрабандни канали, Ицо Хазарта я контрира, че в държавата се случват ужасяващо странни неща:

“Като например, хора посочени за корумпирани, да бъдат цитирани и думите им да бъдат вземани за чиста монета, обоснова се той и уточни:

”Аз мога да говоря с имена. Един Влади Горанов, финансов министър на ГЕРБ, на който американското правителство му казва – “Ти си корумпиран, ти участваш в международна корупция” и този човек вместо да затвори корумпираната си уста и да се навре в някоя дупка, той обикаля студия и обяснява този е такъв, онзи е онакъв”, в типично негов стил завърши Петров.

Талантливият рапър-депутат от ПП-ДБ сподели, че най-вероятно ще се кандидатира за евродепутат на предстоящите избори за Европарламент.

Канал 3

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *