ИЗНЕНАДА! Мбапе с рязка полит позиция!

ИЗНЕНАДА! Мбапе с рязка полит позиция!

Франция е изправена пред решаващ момент от своята история: на 30 юни и 7 юли тя ще гласува на законодателните избори, за да избере свои представители в Националното събрание. Актуалността на тези избори е такава, че дори играчите на френския отбор, съсредоточени за Еврокупата в Германия, не успяха да избегнат позицията си и да помолят своите хора да отидат да гласуват. Последният, който направи това, беше Килиан Мбапе.
След като Осман Дембеле, Оливие Жиру и Маркус Тюрам, които се позиционират най-силно срещу Марин Льо Пен и нейната Национална група, призоваха френските граждани да гласуват, капитанът на “петлите” предупреди, че „крайностите са близо“. на властта“, поради което е призовал „всички да гласуват, да се осъзнаят със ситуацията“.

„Трябва да се идентифицираме с нашите ценности на уважение“, каза нападателят, който заяви, че „искам да бъда горд да защитавам страна, която представлява моите ценности“. В този смисъл Мбапе посочи, че „това е по-важно от утрешния мач, защото ситуацията в страната е различна“.

Канал 3

Други новини

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Дойде време разделно. След върволица от избори в последните година, както изглежда животът на 50-то Народно събрание ще бъде кратък и…
Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *