• 19.06.2024
  • Няма коментари
  • 15

Изглежда Борисов иска да задава дневния ред – ще му се получи ли?!(ВИДЕО)

След като “бутна” предишният парламент абсолютно безотговорно, днес на старта на новото 50-о НС лидера на ГЕРБ Бойко Борисов призовава…

 Изглежда Борисов иска да задава дневния ред – ще му се получи ли?!(ВИДЕО)

След като “бутна” предишният парламент абсолютно безотговорно, днес на старта на новото 50-о НС лидера на ГЕРБ Бойко Борисов призовава за политическа отговорност от другите парламентарни сили.

След провала на опита за избор на председател на новият парламент, Борисов коментира развоя на събитията в пленарната зала.

Той подчерта, че в миналото Народно събрание партия ГЕРБ-СДС се е държала отговорно, визирайки подкрепата на ГЕРБ за кабинета “ДЕНКОВ” и обвини ПП-ДБ в безотговорно поведение, с което искат да хвърлят държава в хаос.

Невероятно Борисов изтъкна, че именно корупционните тежести на коалицията ПП-ДБ са причината за ниските резултати на последните избори.

“Питам аз, с кое основание, цялата им корупция, която нагнетиха последните месеци, те отново искат да де изживяват, като ментора на обществото”, подчерта той.

И обществото пита, при цялото “усещане за корупция”, през последните десетилетия, как си позволява изобщо да раздава обвинения и да не се “смири”, както призова неговият партньор Делян Пеевски тази сутрин!!!

Целият коментар на Бойко Борисов може да гледате във видеото.

Канал 3

Други новини

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Дойде време разделно. След върволица от избори в последните година, както изглежда животът на 50-то Народно събрание ще бъде кратък и…
Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *