Задкулисни игри или “тънки сметки” – на какво залага Борисов

Задкулисни игри или “тънки сметки” – на какво залага Борисов

След обявяването на Хекимян за кандидат за кмет на София на ГЕРБ-СДС плъзнаха спекулации и слухове за договорки между ГЕРБ и ПП-ДБ. Каква е играта на лидера на ГЕРБ?

Днес пред журналисти в кулоарите на парламента Бойко Борисов отхвърли спекулацията, че ще “подарява” София на ПП-ДБ и за евентуална договорка с тях : ” Няма да подаряваме на никого нищо. Той вярва, че избора в лицето на Антон Хекимян е огромна възможност за софиянци :”Мисля, че софиянци имат възможност да избират между един много ведър, много чист, много умен и интелигентен човек, който забележете, ще поеме някаква отговорност пред тях, ако бъде избран, защото срастването на Държавна сигурност, властта и парите за мен е много опасно“, каза той.
Дори предполага, че с тази кандидатура ГЕРБ може да вземе победа още на първи тур: “С такава кандидатура, с широка периферия, мисля, че ГЕРБ има реални шансове” и допълни :”Със строга партийна кандидатура мисля, че щяхме да се ограничим в твърдото ядро”.

Канал 3

Други новини

Костадин Костадинов: Полицаите буквално са абдикирали от борбата за купуване на гласове

Костадин Костадинов: Полицаите буквално са абдикирали от борбата за…

На пресконференция на ПП “Възраждане” лидера на партията Костадинов Костадинов обширно коментира ниската избирателна активност, купуването на гласове, манипулирания и корпоративния…
БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ НА ПП

БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ…

ГЕРБ-СДС представи управленска си програма днес в София. Събитието се проведе В зала на ул. „Оборище 5“ В София и бе…
Пеевски: Христо Иванов искаше да е президент и да ликвидира ПП

Пеевски: Христо Иванов искаше да е президент и да…

Брифинг на Пеевски в кулоарите на Народното събрание. Какви нови разкрития направи съпредседателя на ДПС Делян Пеевски пред журналисти днес може…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *