• 21.05.2024
  • Няма коментари
  • 24

Днес сайта „Афера“ работи на пълни обороти и публикува трети запис на ПП

Изглежда, че днес сайта “Афера” работи на пълни обороти и публикува два записа в рамките на деня. И този, както…

 Днес сайта „Афера“ работи на пълни обороти и публикува трети запис на ПП

Изглежда, че днес сайта “Афера” работи на пълни обороти и публикува два записа в рамките на деня. И този, както предишните два, е почти неразбираем. Този път главно действащо лице е Кирил Петков.

В опита си да бъдем обективни и да не скриваме истината, публикувайки въпросните записи, съществува риска да подведем нашите зрители и читатели.

В ерата на фалшивите новини е много трудно, да бъде разграничена пропагандата, както  и скритите мотиви, които стоят зад всяка една разпространявана информация.

С това предисловие ще си позволим да публикуваме и транскрипцията на разговора, така както е предложена в сайта “Афера”:


Кирил Петков: ….Целия тоя филм всъщност е акт за давност на папките, които са видели – и за Черепа, и за депесарите, които са в този ред, който всички ни обвиняваха, че прибързваме. Реално той е в съюз с всичките партии и възможности в моя…

Те са един нормален ред, щото имаш обвинение, имаш самопризнания за самия фонд… пари няма. Щото каза, че са ощетили ГЕРБ…

По отношение на Черепа банковите тегления той им ги е дал част от папката по колко са изтеглени. Имаме две писмени обяснения на двама свидетеля. Единият е шофьорът, който казва – аз карах Божков всеки две седмици… и той внасяше евро. Това е писмено.

Вторият е, а, такова, вторият е секретарката на Асен, която каза – той идваше всеки две седмици, носеше нещо, караше ме да не го записвам в книгата с гостите.

Отделно всички тези факти ги има и американеца.

И всъщност ако дадем Магнитски на Горанов /б.р. – Владислав Горанов/, те ще бъдат…

Даваме Горанов на Магнитски, защото той е давал, не вземал – давал проекта на държавни служители, които да променят Закона за хазарта. В смисъл, американците му го казват като даване, щото като финансов министър му остава един човек, на който трябва да … да го смени закона – това е само Борисов.

И това, това е разпределението според мене на как стоят реално нещата в България.

И сега имаме единствения възможен вариант.

А отделно ще се покаже на Джереми… – …Джереми…, който е… в компанията и човекът, който прави… как да изглежда рекламата, какво – що.

…Много интересно.


Във видеото може да чуете целият запис, който беше публикуван от “Афера”.

Канал 3

Други новини

ГЕРБ и ДПС са готови да борят корупцията заедно(ВИДЕО)

ГЕРБ и ДПС са готови да борят корупцията заедно(ВИДЕО)

Днес ГЕРБ-СДС покани на разговори партиите, които влизат в 50-ото Народно събрание. За целта лидера на ГЕРБ Бойко Борисов излъчи преговорен…
Руският президент Путин ще посети Северна Корея

Руският президент Путин ще посети Северна Корея

Владимир Путин ще пътува до Северна Корея за двудневно посещение, започващо във вторник, съобщиха от Кремъл. Това е първото посещение на…
Първата лична карта от ново поколение бе връчена на министър Калин Стоянов(ВИДЕО)

Първата лична карта от ново поколение бе връчена на…

Издаването на новите лични документи започна от днес. Министърът на МВР Калин Стоянов днес получи първата лична карта от ново поколение.…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *