• 05.06.2024
  • Няма коментари
  • 10

Главчев: Гласувайте активно, за да може да има редовно правителство

Днес на заседание на Министерски съвет служебният премиер Димитър Главчев направи обзор на строителните работи за новата детска болница. “Два дни…

 Главчев: Гласувайте активно, за да може да има редовно правителство

Днес на заседание на Министерски съвет служебният премиер Димитър Главчев направи обзор на строителните работи за новата детска болница.

“Два дни подред направихме специална проверка. Там нямаше никакви дейности. Днес вече разбрах, че са предприети дейности, след като информирах здравния министър какво се случва. Ние не имитираме активност, а искаме реални дейности и до последния ден на служебното правителство ще следим какво се случва и по този приоритетен проект”, посочи министър-председателят.

Главчев уточни, че са предприети всички действия за съкращаване на срока за разчистване на терена с два месеца.

“До края на годината ще имаме напредък по строителството на детската болница”, каза служебния премиер.

Министър-председателят се похвали с напредък по проекта за модернизация на граничните пропусквателни пунктове на страната.

”Предвижда се ГКПП “Капитан Андреево” до две – три години да стане най-големият сухоземен пункт в света”, уточни Главчев.

Днес ще бъдат приети постановления за отпускане на 10 милиона лева за община “Карлово” по предложение на Междуведомствената комисията по бедствия и аварии, както и за украинските бежанци.

Във връзка с предстоящите избори премиера поясни, че в петък ще бъде направена последна среща с ЦИК и направи обръщение към българските граждани:

“Гласувайте активно, за да може да има редовно правителство, което да работи за подобряване живота на българските граждани. От нас зависи да се чува повече гласът на всеки”

За повече подробности гледайте видеото.

Канал 3

Други новини

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е кауза пердута(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е…

След приключилия кръг от преговори на ГЕРБ-СДС с другите парламентарно представени партии, лидера на водещата политическа сила Бойко Борисов, на кратък…
Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има експертен кабинет(ВИДЕО)

Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има…

Преговорните екипи на ГЕРБ и „Има такъв народ“ днес проведоха консултации в сградата на Народното събрание. Едночасовата среща започна в 13…
И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

“Възраждане” застава категорично като опозиция в 50-ото Народно събрание. Това стана ясно днес на брифинг в централата на партията. Според заместник-председателят…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *