Борисов със замах раздаде съвети – този път към правителството

Борисов със замах раздаде съвети – този път към правителството

В своето любимо амплоа, пред микрофоните и камерите на българските медии, днес Бойко Борисов критикува, съветва , предлага помощ и отпраща благодарности.

След като, с хитра усмивка, оцени български премиер, като “млад премиер”- сиреч неопитен,  Борисов разкритикува земеделския министър:”За съжаление имаме слаб земеделски министър”, каза той.
Коментира още: “Бих искал да призова и двете страни – правителството и зърнопроизводителите да спрат с тежките закани и квалификации, защото ЕК взе решение, но има теми, които да се следят с Украйна. Това дава възможност за диалог с производители“.
Разбира се, не пропусна и да се похвали с поне 20 – 30 протеста, по негово време и даде съвет, как се процедира най-добре в такива напрегнати ситуации: „Сядаме, разбираме се, помагаме, след това се прегръщаме. Ние сме правителство. Призовавам да седнат да решат въпросите.”

А относно кандидатът за кмет на ГЕРБ  за София, Борисов предпочита играта на криеница и отказа да каже кого ще номинира партията.

Други новини

ГЛАВЧЕВ: НЕ САМО БЪЛГАРИЯ, НО И НАТО НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПРАЩА ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА

ГЛАВЧЕВ: НЕ САМО БЪЛГАРИЯ, НО И НАТО НЯМА НАМЕРЕНИЕ…

На заседание на Министерски съвет днес премиера отново коментира опитите за дезинформация по отношение на възможността за изпращане на натовски войници…
Симеон Сакскобурггоски: Това е за историята на България

Симеон Сакскобурггоски: Това е за историята на България

“Преди всичко съм благодарен. Това е за историята на България. Благодаря на Господа, че съм доживял този момент. Страшни емоции са.…
ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОЛАГАНЕ НА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА ЦАР ФЕРДИНАНД В ДВОРЕЦА ВРАНА

ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОЛАГАНЕ НА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА ЦАР ФЕРДИНАНД…

Тленните останки на цар Фердинанд I бяха положени за вечен покой в двореца „Врана“. Те бяха пренесени до двореца с траурно…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *