Борисов коментира

Борисов коментира

Днес пред журналисти Борисов коментира работата на Народното събрание и подчерта, че “думата парламент означава да се говори, а не да се блокира говоренето”.

На въпросът как ще продължи работата на парламента оттук нататък, лидерът на ГЕРБ беше словоохотлив: “Още преди три години ви предупредих, когато вдигнеш юмруците и тръгнеш срещу редовно избрано правителство, партии, резултатът ето го тук в зала” и допълни, че “който посява ветрове, накрая жъне бури”.
По повод отпадането на транзитната такса за руски газ, Бойко Борисов беше категоричен, че “падането на таксата в двата закона – 20-те лева, е чаканият сигнал и ще говори с колегите си и в Австрия и в Унгария “да спрем с тази тема за Шенген.” Той е сигурен, че таксата ще бъде гласувана на второ четене без проблем, защото това е “изключително важно, подчерта Борисов.
От думите на Бойко Борисов се разбра, че е стартирано разглеждането на проекта за изграждане на 7-ми и 8-ми реактор на АЕЦ „Козлодуй“, за да гарантира водещата роля в ядрената енергия на България на Балканите.”
И тъй като в момента тече пленарно заседание и се гласуват парите за здравната каса, Борисов апелира към колегите си от опозицията “да спрат да се обиждат, да се дърпат, да си правят номера, за да довършим тези толкова важни за хората дейности”, завърши лидерът на ГЕРБ.

Други новини

Испания ще признае палестинската държава

Испания ще признае палестинската държава

Педро Санчес обяви, че Испания ще признае палестинската държава на 28 май заедно с Норвегия и Ирландия
Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Димитър Манолов: Работим в условия на сериозна политическа нестабилност

Днес се проведе конференцията “Европейската директива за минималната работна заплата: Възможности пред синдикатите в България”. По време на форума експерти в…
ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ГКПП ВИДИН

ВЛАСТТА И ПРЕВОЗВАЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ…

“МВР прави и ще продължава да прави всичко необходимо, в рамките на неговата компетентност, за максимално облекчаване на трафика на граничния…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *