• 28.06.2024
  • Няма коментари
  • 12

Бойко Рашков призова Калин Стоянов да не се прави на герой от трибуната на НС(видео)

Изказване на бившият вътрешен министър Бойко Рашков във връзка с изявленията на настоящия министър на МВР Калин Стоянов по случая…

 Бойко Рашков призова Калин Стоянов да не се прави на герой от трибуната на НС(видео)

Изказване на бившият вътрешен министър Бойко Рашков във връзка с изявленията на настоящия министър на МВР Калин Стоянов по случая с Евелин Банев – Брендо и неговото мистериозно прибиране в страната.

“Не очаквах, че Калин Стоянов, който дължи поста на директор на ГДБОП на нашето правителство и лично на мен, ще има подобно поведение в пленарната зала и ще се прави на герой пред народните представители”, коментира Рашков изказването на Калин Стоянов.

“Господин министърът очевидно или не се е подготвил за днешната среща с нас, или изобщо не познава случая ”, продължи бившият министър на МВР.

Бойко Рашков разясни подробно действията на вътрешно министерство и на ВВС към датата на предполагаемото пристигане на Евелин Банев – Брендо със самолет в България през пролетта на 2022 година, за което минути преди това разказа министър Калин Стоянов.

Рашков, в неговия безпардонен стил, завърши речта си призовавайки Калин Стоянов и колегите му от МВР да проявят повече професионализъм, а не “сега тука да ни се представят като някакви Шерлок Холмовси, които са открили не се знае какво”, завърши Бойко Рашков.

Цялото изказване на бившият вътрешен министър от трибуната на НС може да гледате във видеото.

Канал 3

Други новини

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Декларация на ПП-ДБ изпратена до всички депутати

Дойде време разделно. След върволица от избори в последните година, както изглежда животът на 50-то Народно събрание ще бъде кратък и…
Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *