• 21.05.2024
  • Няма коментари
  • 15

БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ НА ПП

ГЕРБ-СДС представи управленска си програма днес в София. Събитието се проведе В зала на ул. „Оборище 5“ В София и…

 БОЙКО БОРИСОВ ПО ПОВОД ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС С ЛИДЕРИТЕ НА ПП

ГЕРБ-СДС представи управленска си програма днес в София. Събитието се проведе В зала на ул. „Оборище 5“ В София и бе открито от заместник-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев.

На края на събитието думата взе лидера на партията Бойко Борисов и не пропусна да коментира изтеклите вчера записи на лидерите ПП.

“Винаги съм вярвал на Кирил Петков, че е честен човек. Само той не беше разбрал, че имат кеш. Всички други знаеха. Това е едно потвърждение”, каза Борисов, визирайки част от разговора на Петков, Василев, Бориславова и Денков с мъж на име Пламен, на когото Петков споделя, че не са могли да съберат достатъчно пари за предизборната си кампания през април 2023 г.

“Много интересно как подкрепящите ги медии ще интерпретират това, че те реално перат пари и купуват гласове. Тук си говорят как си носят кеша, как ще финансират изборите, как ще купуват избори. Скъпи мой, отдолу пише, че купуването и продаването на гласове е престъпление”. Това е “простъпка”. Те трябва всички да влязат в затвора… Много е спешен този Наказателен кодекс, за да им се измисли провинението”, словоохотливо продължи лидера на ГЕРБ.

“Как ще ги интерпретирате, какво ще говорите. Чак ми е жал ми е за вас”, обърна се Борисов към медиите.

Не се разбра обаче, кои медии визира, тъй като не са много тези, които усложливо не са се включили в повсеместната атака срещу ПП-ДБ.

Пълният коментар на Борисов може да гледате във видеото.

Канал 3

Други новини

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е кауза пердута(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ: Борисов и Пеевски ще управляват е…

След приключилия кръг от преговори на ГЕРБ-СДС с другите парламентарно представени партии, лидера на водещата политическа сила Бойко Борисов, на кратък…
Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има експертен кабинет(ВИДЕО)

Очаквано – ИТН: Ние смятаме, че трябва да има…

Преговорните екипи на ГЕРБ и „Има такъв народ“ днес проведоха консултации в сградата на Народното събрание. Едночасовата среща започна в 13…
И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

И “Възраждане” остава в опозиция(ВИДЕО)

“Възраждане” застава категорично като опозиция в 50-ото Народно събрание. Това стана ясно днес на брифинг в централата на партията. Според заместник-председателят…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *