• 16.06.2024
  • Няма коментари
  • 17

“Бащата на народа” Борисов раздава обещания за помощ(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ-СДС вчера посети автокъща в търновското село Шереметя, където незастраховани автомобили са понесли значителни щети заради силната градушка…

 “Бащата на народа” Борисов раздава обещания за помощ(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ-СДС вчера посети автокъща в търновското село Шереметя, където незастраховани автомобили са понесли значителни щети заради силната градушка през седмицата.

С него беше и кметът на Велико Търново Даниел Панов, който обясни на хората как и кога ще получат помощ за възстановяване на щетите от градушките в последните дни.

В своя популистки стил Борисов обясни на засегнатите хора, че е дошъл “заради тях” и наблегна, че затова е много важно да се направи правителство.

“С парламентарната група, ако има правителство, мога да обещая, че ще направим нещо за вас. Ако няма правителство нищо не мога да обещая”, каза лидера на ГЕРБ.

В голяма степен това изказване е част от “театрото” под наслов “Аз бащицата на народа ще се погрижа за вас”.

Идеята обаче е, да не зависим от волята на един човек, а всички институции в държавата ни да работят успешно, независимо от смяната на поредния кабинет.

За момента изглежда Борисов и Пеевски не са съгласни да станат “заменими” и да участват в реформите, необходими за гарантиране на нашите граждански права.

Затова и Борисов обясни, че не можеш да говори от името на служебното правителство(а и не трябва), но отново повтори, че ако “има наше правителство мога да обещая”.

Въпросът е защо, когато иска да прави кабинет е отишъл да се обяснява пред хора, от които не зависи договарянето му, вместо чисто, ясно и прозрачно да обяви пред политическите партии и целият народ, каква програма за управление предлага, какви реформи е готов да направи и тогава да сяда да преговаря за бъдещо правителство.

Какво още каза Бойко Борисов може да гледате във видеото.

Канал 3

 

 

Други новини

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

Кирил Петков: Идва Видовден!(ВИДЕО)

На кратък брифинг след срещата с президента Радев от коалицията ПП-ДБ дадоха повече информация относно изготвената декларация и кога ще бъде…
ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

ПП-ДБ поиска отсрочка от Радев(ВИДЕО)

Коалицията е изготвила декларация с решения за борба с корупцията
Младежкото ДПС поиска оставката на заместник-председателя Станислав Атанасов

Младежкото ДПС поиска оставката на заместник-председателя Станислав Атанасов

Младежкото ДПС, застана зад почетния председател д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставката на Пеевски и приближените му, днес поиска…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *